Ons Verhaal

Title

Ons Verhaal

Wat doen we?

Wij werken jouw plannen uit in een concreet concept! Elke opdracht is voor ons een nieuw 'avontuur', een nieuwe uitdaging! Een eenvoudige folder of een 360° benadering, wij zorgen ervoor dat je gewapend naar je klant trekt! We kijken er alvast naar uit om met jou samen te werken!

Hoe werken we?

Wie, wat, waar, wanneer, waarom?! Jij vertelt het ons en wij doen de rest. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn en leveren je een uniek totaalpakket op basis van jouw wensen! Een uitgewerkt stappenplan waarin ook jij op de juiste momenten de kans krijgt feedback te geven. Dat is de manier waarop wij werken!

Over ons

the ADventure is een reclamebureau in Zonhoven dat werd opgericht door Jelle Vanheers & Peter Maris. In een ander leven zijn beiden al jarenlang marketeers, waar ze de kneepjes van het vak leerden. Deze ervaring wordt via het bureau ter beschikking gesteld zodat jij er ook van kan profiteren. the ADventure tracht zich steeds te omringen met professionele talenten, om zo als een team van ieder project een succesverhaal te maken.

w