Blog

ZIN IN EEN AVONTUURTJE ?
 

We make AD happen! Jawel je leest het goed! Als reclamebureau met een persoonlijke touch helpen we jou in je zoektocht naar effectieve communicatie! “Communicatie?” Ja, de manier waarop jij de klant bereikt én de manier waarop de klant jou waarneemt! Communiceren kan je in de vorm van woorden, afbeeldingen, kleuren, logo’s, …En dat bepaalt natuurlijk in grote mate mee het succes van je onderneming! Het is dus erg belangrijk om je communicatie op peil (lees meer)

4 SIMPELE INSTELLINGEN OM FACEBOOK ADVERTENTIES TE OPTIMALISEREN

 

Facebook en Instagram advertenties zijn bijna niet meer weg te denken uit jouw social media strategie in 2020. Het is daarbij belangrijk om jouw campagnes goed te analyseren en optimaliseren op basis van jouw doelstelling. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want voor veel ondernemers (lees meer)

GDPR: Waarvoor staat het en welke gevolgen brengt het met zich mee?

 (lees meer)

CONTENT MARKETING, ZEKER DOEN!

 

Content marketing wordt steeds belangrijker. Dat hebben vele bedrijven begrepen. Maar toch zijn er heel wat vragen over content marketing.

Kan mijn bedrijf iets met content marketing?

 (lees meer)

CREATIEF OP EEN BUS :-)

 

De tijden dat een bus gewoon een bus was zijn al lang voor bij. Tegenwoordig zijn bussen mobiele advertising platforms. Op iedere bus is wel een reclame te vinden en geef reclamebureaus en bedrijven eens ongelijk. Bussen rijden hele dag rond en zijn super zichtbaar. Als je inspeelt op de voordelen van een bus, kun je hele coole advertenties ontwerpen die (lees meer)

YOUTUBE INFLUENCERS

 

Vloggen: dé videohype van 2016. De kans dat je namen als Enzo Knol, Mascha Feoktistova (Beautygloss) en Casey Neistat al wel eens hebt gehoord is vrij groot. Het zijn vloggers, oftewel videobloggers, die hun verhaal door middel van vlogs vastleggen en delen met de rest van de wereld. Zij zorgen daarmee voor hun eigen personal branding, bereiken (lees meer)

KIES IK VOOR EEN WEBSITE OF ENKEL VOOR EEN FACEBOOKPAGINA?

 

Steeds meer ondernemers stellen ons regelmatig de vraag of ze online nog aanwezig moeten zijn met een website. “Want een Facebookpagina is toch voldoende en is toch minder duur?”

Ons antwoord is duidelijk! Een website is een (lees meer)

BETER EEN (SLECHTE) WEBSITE, DAN HELEMAAL GEEN WEBSITE? NO, NO, NO !!!

 

Het belang van een goed verzorgde, duidelijke website wordt nog steeds grondig onderschat. Hebben we een vraag, willen we snel iets weten, …  Dan wijst Google ons de weg ! En zo gaat de klant ook op zoek naar jou, want het is de snelste weg om meer te weten te komen over jouw zaak. En je zou toch niet willen dat deze dan terechtkomt op een website die helemaal (lees meer)

EEN HUISSTIJL IS MEER DAN EEN LOGO

 

Wat is nu precies een huisstijl? En wat zijn de voordelen die verbonden zijn aan een goede huisstijl? Als je online op zoek gaat, kan je hierover oneindig veel informatie vinden. En in al die (lees meer)

STRATEGISCHE MARKETING VOOR DE "KLANT VAN 2015"

 

Elke goede speler of coach weet dat er om een wedstrijd te winnen een goede strategie nodig is. En dat geldt zeker ook voor ondernemingen of bedrijven. Het lastige deel van strategische marketing is het vinden van de perfecte balans tussen de behoeften van het bedrijf en die van zijn klanten. En de hoeksteen voor elke goede marketingstrategie - volgens IBM's Jay Henderson - is het begrijpen van je klanten. "De uitdaging voor (lees meer)

Pages